lunes, 12 de marzo de 2018

Sociedad Rural. Colegio en Binéfar. Matemáticas en la calle


Matemàtiques al carrer

Una experiència sobre educació activa  crida l’atenció, com a positiva,.
 A Binèfar (La LLitera, Osca )els alumnes de secundaria ​ del Col·legi “Virgen del Romeral” van desenvolupar una jornada educativa  "matemàtiques al carrer".  Amb la pràctica de Matemàtiques al carrer,  intentant els alumnes reballar   aquesta disciplina   passant-se ho bé, van comprovar que les matemàtiques formen part de la vida diària i el que s'estudia a les aules te una aplicació directa a la realitat.
  Van fer medicions, jocs numèrics , càlcul d'àrees, volums y activitats relacionats amb els números.  
   Van poder desenvolupar la seva creativitat  i imaginació per veure i recollir imatges dels aspectes del entorn relacionats amb les matemàtiques. Tenien previst fer una exposició de fotografia matemàtica, 
 Resultat d'imatges de colegio virgen del Romeral Binefar
 El collegi,  que és privat concertat, forma part de la  Fundació Xafer de la que es fundador  Francesc Xavier Fernàndez  i en la que treballa activament. Es una Institució al servei dels essers humans, per al seu desenvolupament.
  Com a motivacions treballen per al benestar de la persona   tenint  com a principis,  la pau i la solidaritat. 
  Els valors es basen en la confiança, el compromís  la lleialtat i la fidelitat 
  Les  actituds  que es pretenen son la dinamització , l’acompanyament optimista , la constància  en totes i cada una de les accions.
Resultat d'imatges de colegio virgen del Romeral Binefar
  Tant de bo que es puguin dur a terme aquest valors, avui en dia que les noticies negatives com l,acosament, el fracàs, el bulling, l’individualisme u les imposicions  gasten tota la tinta disponible en aquest temes. 

J. Motis P.


No hay comentarios:

Publicar un comentario