viernes, 2 de febrero de 2018

Appassióname, Proyecto. Sosciedat Rural. La llitera


 Marta Michans va ser reconeguda com a personatge de La Llitera  de l’any 2017 per la seva iniciativa  de ajuntar el mon laboral i estudiantil en experiències professionals.
Resultat d'imatges de ies la llitera                                       IES LA LLITERA
 Aquesta jove  d'Albelda estudia llengües  aplicades a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona  i treballa a una empresa de traducció automàtica.  Al decidir el que tenia que estudiar, tan ella com els seus companys,  no sabien si la carrera que havien escollit  seria per a la activitat de tota la vida. 
Per això ella i dos companys  van decidir ajuntar en  el projecte “apassioname”  el mon estudiantil i laboral per poder fer unes pràctiques i veure si el mon escollit seria per a ells. 
Resultat d'imatges de apasioname Marta michans
  Diu la  Marta que va començar quan estava a segon de batxillerat veient que,tan ella com el seus companys, no tenien gaire idea del que volien estudiar i com amb la formació que rebien estaven allunyats del mon laboral real.  Per això, amb dos companys van intentar connectar el mon educatiu i el laboral  posant en contacte  estudiants amb professionals per veure com era el dia a dia  en alguns sectors. 
Alguns estudiants van poder fer pràctiques amb un veterinari i a un centre de salut, sent la experiència molt positiva tant per els estudiants com per els professionals.

 Com que el projecte , interpreten,  va de una forta vocació, que mogui les seves passions , li van posar el nom de "apassióname" 

Actualment l'equip esta format per Marta Michans d' Albelda i Iris Pallarol de Binèfar que estudia Dret, a la mateixa Universitat Pompeu Fabra.

Compten amb cinc estudiants de Llengües Aplicades  i de Traducció que estan descobrint el mon laboral aplicat al seu entorn  fent experiències de una hora. L’objectiu mes proper es ampliar la experiència a alumnes de Dret. 

 Es un projecte social desinteressat, el duen a terme  per que creuen amb ell. Deia  la Marta Mitjans que estava en expansió i el seu futur  pot ser optimista  sense saber encara on arribarà
 Resultat d'imatges de universitat pompeu fabra

J Motis P

No hay comentarios:

Publicar un comentario