sábado, 14 de mayo de 2016

Sociedad Rural.-Associació d’ Empresaris de La Llitera.

Debat 
 L’ associació d’ empresaris de La Llitera,  el passat 9 de març   va organitzar una reunió  per debatre, conèixer i reivindicar  les infraestructures de comunicació d’ Aragó i aquesta comarca.
 Va tenir lloc  a la sala polivalent  de  la estació  d’autobusos Binèfar,1ª planta.
 Dirigida als empresaris de la Llitera.
 El tema proposat va ser  Infraestructures i logística a Aragó , Osca i la Llitera.
Resultat d'imatges de logistica y cadena de suministro

S’enten per logística  el conjunt de mitjans i mètodes  que son necessaris per du a terme la organització de una empresa o servei, especialment en el tema de la distribució.
 La logística es fonamental en el comerç ja que es tracta del sistema d’enllaç entre la producció i els mercats  que estan separats per la distancia i el temps; sent necessària una cadena de subministra  que cobreixi les gestions dels departaments de producció, transport , magatzematge, manutenció i distribució i compres.
Resultat d'imatges de asociacion empresarios de la litera

En aquesta convocatòria  membres de la Cambra  de Comerç d' Osca  i de la Fundació Transpirinenca van exposar als empresaris lliterans, vinculats amb el sector logístic , la situació actual de les infraestructures que afecten a Aragó , en especial a la província d’ Osca, així com la repercussió directa a la zona. Aquestes infraestructures son  -Ferrocarril de Canfranc -Travessia Central del Pirineus-, Línies ferroviàries Cantàbric Mediterrani (valencia,Teruel,Saragossa. Pamplona, Bilbao),  així com els passos transfronterers del Portalet i Bielsa.

 El director de la Fundació Transpirinenca, va mostrar optimisme amb  el paper futur del ferrocarril de mercaderies a nivell europeu–mundial;  també la importància que la logística ha de tenir en aquest territori estratègicament ben situat, amb bones oportunitats si es combina el ferrocarril i el transport per carretera  de “curta distància” ,  i si es superen les actuals debilitats  com la poc utilitzada  i necessària inversió  a la línia ferroviària  Saragossa , Monzó,  Binèfar, Lleida.

Aquests van ser alguns dels temes tractats en el debat.
Els ponents van ser el Director de la Fundació transpirinenca Bruno Oliver i el Tècnic Assessor Miguel àngel Piñeiro
Per la Camara de Comerç , Miguel Rodríguez Chesa, President, i José Miguel Nasarre, Director.

J Motis P Resultat d'imatges de asociacion empresarios de la litera


No hay comentarios:

Publicar un comentario