martes, 2 de junio de 2015

Societat Rural. La Llitera Escola Infantil

La llitera Escola infantil 2015

A darrers d' abril a la Llitera s’ ha signat amb els Ajuntaments de Binèfar, Tamarit, Al torricó, Alcampell, Esplús , Albelda i Vencilló , un conveni en el que el responsable de la comarca es compromet a transferir a aquests ajuntaments el fons que rebi del Govern D' Aragó per el manteniment de les escoles infantils al 2015.

Les quantitats sumen 302.000€ que es repartiran segons valori el Govern d' Aragó les necessitats de cada localitat i es liquidaran trimestralment.
Amb aquests mitjans els pobles que disposin d'aquestes Escoles d'Educació Infantil Municipal programen les seves activitats per atendre a nens i nenes de 0 a 3 anys en el curs 2015-2016.

Resultat d'imatges de cenefas infantiles

Com exemple
A Albelda és oberta la preinscripció. a l’escola infantil "Lo niu"; es pot fer personalment al centre, o entrant a la web www.albelda.es, on hi ha el formulari, correu electrònic i telèfon adient.

Lo Niu te instal·lacions adequades , un edifici oportú, assolellat, amb pati exterior a un punt tranquil del poble.
Aquesta escola infantil es oberta tot el curs escolar incloent Setmana Santa, Nadals i mes de juliol. Amb horari de 8 del dematí a les 6 de la tarda. amb servei de menjador opcional
Ja compta amb un temps d'experiència , te serveis de qualitat i personal qualificat

Resultat d'imatges de cenefas infantiles


A mes de cuidar les seves necessitats pròpies de nens petits i la relació entre ells i els adults, es treballa principalment en la percepció de la realitat que els envolta dintre i fora de casa, tenint en compta que aquestes criatures aprenen del mon que els envolta mitjançant els sentits.
En aquest sentit la pròpia escola va publicar un article a La Rambla 38 amb unes propostes d'exercicis d'estimulació en cada sentit del cos.

L’oïda amb tantes possibilitats de fer notar sorolls, de motors, d' animals, dels electrodomèstics i objectes casolans , instruments musicals, cançons etc

L'olfacte amb els productes d'higiene, menjars , plantes , flors...

El gust s'estimula amb la degustació de diferents combinacions , distingir els dols i salat, el gust de diferents fruites. es recomana als adults que experimenten a la cuina.

La estimulació tàctil fent notar la diferencia entre diferents objectes i materials.
Per la vista hi ha jocs i estimulants amb colors des de molt petits, a mes d’ anar distingint els que els envolta, amb objectes i diferents llums i ombres.

 J. Motis P
Resultat d'imatges de cenefas infantiles

No hay comentarios:

Publicar un comentario