jueves, 14 de febrero de 2019

Sociedad Rural . Actividad Saludable

Programa "Pasito a Paso"

El Centre de Salut de Tamarit de Llitera ha posat en marxa el projecte, "pasito a paso"  dintre del programa de recolzament a la iniciativa de millorar  la qualitat amb salut.
L'objectiu d'aquest projecte es la millora de la qualitat de vida dels lliterans mitjançant l'exercici físic.
Resultat d'imatges de centro salud Tamarite de Litera
 L'activitat es tractarà  de passejos i gimnàstica de baixa intensitat i esforç moderat . El programa és dilluns i dimecres  una hora al dematí  en grops de 8 a 12 persones i distribuïdes per edats , entre 40 i 65   i entre 65 i 80 .
Es recomana anar ben esmorzat amb fruita hidrats i làctics . portar roba  i calçats adequat i còmode. Es recomana  Estar a punt 10 minuts abans de l'activitat   respectant les indicacions de la organització i el itineraris. 


Després de un estudi meticulós de les característiques de la població de la zona i els recursos existents a la comunitat s'ha posat en marxa el projecte per activar la activitat física entre la població amb factors de risc cardiovascular  i facilitar les relacions socials  per afavorir un estil de vida saludable .


 Les inscripcions es fan al centre de salut de Tamarit, o als consultoris dels pobles que pertanyen a aquest centre . Des de aquí s’informarà als participants del a data de la seva activitat 
 De moment el programa de "pasito a paso"  es realitzarà a Tamarit , Algaió i Albelda  estant previst que es pugui fer la resta de les poblacions  que els hi correspongui el Centre de Salut  la Llitera ..

J, Motis P febrer 2018

No hay comentarios:

Publicar un comentario