lunes, 10 de junio de 2019

Sociedad Rural. Actividad Económoca y Creativa

                                            Mercat  Medieval a Tamarit 

 Els dies  11 i 12 de maig, dissabte i diumenge, es va celebrar a Tamarit de Llitera  el XXII Mercat  Medieval  al casc antic de la localitat - plaça Mayor, plaça del Mesón i carrers adjacents-ambientat amb estètica medieval.
Resultat d'imatges de mercado medieval tamarite de litera 
Hi va haver productes, espectacles i temes d'interès-
 Es van instal·lar 60  parades de productes artesans i de la terra. Rebosteria, formatges, embotits, mel, bijuteria, cuir, plata, cràmica, fusta i tèxtils.

L'apartat d'espectacles va comptar amb  un circ acrobàtic  de trapezi doble que s'està consolidant com a companyia important a l' Aragó; es la companyia  Mariloli que al 2017 va rebre un premi del circ aragonès   com a millor  número. El grup  Cremallera  estava previst que  fos l'encarregat de la animació general del mercat  amb  actuacions a diferents hores. 
I el Cabaretto Medievale, coincidint amb el sopar popular de carns a la brasa  que va oferir el Kolectivo Kabana   

En el programa d’animació hi havia diferents punts d’interès,  com el taller de dibuix naturalista,  sent el principal el coneixement de les aus  de rapinya, les seves costums i la seva vida a la Natura  a càrrec, de Carlos Enriquez  que també va oferir un talles de caricatura ràpida. 


Com que  aquet espai esta pensat per gaudir amb la família se hi posen racons especialment per a infants, com els tradicionals Juegaragón, tallers de dibuix i ponis per passejar pel mercat 
Resultat d'imatges de mercado medieval tamarite de litera
 Aquest  esdeveniment va ser organitzat per l'Ajuntament  amb la col·laboració del Kolectivo Kabana, que és un grup de gent amb interès  per l'oci, el temps lliure, la natura i la artesania, sent  el que va iniciar aquest mercat medieval fa mes de  20 anys. 
Elena Viu consellera de cultura  animava a visitar aquest poble    per a gaudir  d'una  experiència  singular  que es port compartir  amb família i amics oferint un programa complert aquell cap se setmana de maig.
 Una iniciativa festiva, creativa i comercial que dona moguda i dinamisme al poble

 J. Motis  P  

No hay comentarios:

Publicar un comentario